top of page

Termes i Condicions

Web del Club Voleibol AVAP Girona

1. Acceptació de les Condicions

En accedir i utilitzar el nostre lloc web per a realitzar compres, accepteu les condicions aquí establertes. Si no esteu d'acord amb algun d'aquests termes, us recomanem que no utilitzeu el nostre lloc web.

2. Informació sobre els Productes

Ens esforcem per proporcionar descripcions precisos i actualitzades de tots els productes disponibles al nostre lloc web. No obstant això, no podem garantir l'exactitud completa d'aquesta informació. Si teniu alguna pregunta sobre algún producte, si us plau contacteu-nos abans de realitzar la vostra compra.

3. Preus i Pagament

Els preus dels productes estan indicats en la nostra pàgina web. El pagament es realitzarà en la moneda especificada durant el procés de compra. Ens reservem el dret de modificar els preus en qualsevol moment sense previ avís.

4. Enviament i Entrega

Farem tot el possible per oferir els nostres productes al local social de l'AVAP en horari publicat als nostres mitjans. No lliurarem els productes mitjançant empreses de tercers, sempre i quan, no se'sn demani el contrari.

5. Devolucions i Reemborsaments

S'acceptaran devolucions en cas de productes defectuosos o errors en l'enviament. Els productes han de ser retornats en les mateixes condicions en què van ser rebuts, i el client serà responsable dels costos d'enviament de la devolució. Es processaran reemborsaments en un termini raonable després de rebre i revisar el producte retornat.

6. Protecció de Dades Personals

Tota la informació personal proporcionada durant el procés de compra serà tractada de conformitat amb la nostra política de privadesa. No compartirem aquesta informació amb tercers sense el vostre consentiment.

7. Legislació Aplicable

Aquestes condicions de venda es regeixen per la legislació vigent a Catalunya. En cas de litigi, les parts sotmetran als tribunals competents.

8. Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre aquestes condicions de venda, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels mitjans especificats al nostre lloc web.

Gràcies per llegir i acceptar les nostres condicions de venda. Esperem que la vostra experiència de compra amb nosaltres sigui satisfactòria.

Enllaç contacte aquí

bottom of page