LA NOSTRA ESTRUCTURA
           CATEGORIES DE COMPETICIÓ - Juvenil i Sènior

 

El CV AVAP Girona presumeix dels seus equips juvenils i sèniors amb la voluntat de donar continuitat al treball de base i, a la vegada, afavorir un entorn de treball rigorós i agradable per així ésser un reflex pels més joves. Aquesta etapa és ideal perquè els jugadors/es gaudeixin del nostre esport favorit i assolir els resultats i el model de joc que ens representa.

           CATEGORIES DE FORMACIÓ - Infantil i Cadet

El CV AVAP Girona diposita gran part dels esforços per educar i formar a través de l'esport. En les edats de Secundària es configuren equips degudament seleccionats amb criteris d'aprenentatge i competitius. I és que la competició federada crea un marc ideal per l'evolució tècnica i tàctica i la maduresa personal. Etapa on s'adquireixen els valors i eines per l'etapa posterior competitiva. 

           CATEGORIA DE BASE - Aleví i Infantil Lliga UCEC i 2ª Div. Catalana

 

La integració de dos elements tan fonamentals pels nostres joves com són el desenvolupament motor i el de la personalitat formen part de les línies directrius del club. I és que una excel·lent formació d'esportistes requereix d'una descoberta dels valors implícits de l'esport. Els primers valors a treballar: respecte, companyonia i bon saber fer.

           VETERANS I PARES I MARES

 

El CV AVAP Girona disposa d'un grup de veterans on el nexe d'unió és la passió pel voleibol. Poder tornar a sentir aquells nervis previs al partit, poder tornar a competir i gaudir de l'equip en resulta un equip de velles promeses. 

 

Els pares i mares gaudeixen veient jugar a les filles però encara més quan es posen en la seva pròpia pell. S'aprenen les normes i es mou l'esquelet. En resum, vols vòlei? Doncs dues tasses! 1 entrenament setmanal. 

           ESCOLA ESPORTIVA - Mètode Va de Vòlei

 

Aprenentatge de la lògica del joc i fonaments bàsics de les habilitats específiques.

El CV AVAP Girona apadrina un nou mètode d'aprenentatge que culmina en trobades trimestrals entre tots els equips de la Ciutat de Girona on setmana rere setmana jugadors/es des dels 8 fins als 12 anys gaudeixen de l'emotivitat i la fascinació d'aquest esport competint als centres educatius i pavellons de la ciutat.

+ info clic aquí

           VÒLEI PLATJA

 

El Complex Esportiu de la Devesa és escenari cada juliol del Campus Vòlei Platja. Les 3 pistes s'omplen de jugadors/es que volen aprofundir els seus coneixements del vòlei i, sobretot, endinsar-se en la lògica d'aquest esport fora de les pistes.

Per altra banda, des del 2016 s'ha engegat el projecte VP-365 que consisteix entrenar durant tot l'hivern per competir a les lligues de menors oficials organitzades per la federació a la costa catalana a l'estiu.

+ info clic aquí

           UNIVERSITÀRIS/ES

 

S'organitzen grups en dues vessants: de competició i de lleure. El Club manté un vincle estret amb el Servei d'Esports de la UdG on les jugadores universitàries competeixen en lligues catalanes i espanyoles.

Mentrestant es va fent cantera amb jugadors/es novells (o no) en plena i la millor edat d'aprenentatge.

ELS EQUIPS - Temporada 2018-19
Sènior A - 2ª Catalana
Juvenil A - 3ª Catalana
Juvenil B - 3ª Catalana
Cadet A - 3ª Catalana
Cadet 'B' - 3ª Catalana
Infantil Blau - 2ª Catalana
Infantil Groc - 2ª Catalana
Veterans - Lliga Supracomarcal
Volei Platja Cadet Competició
Vòlei Platja Infantils
Universitaris - Lliga Supracomarcal
Mostrar más

ACTIVITAT FÍSICA - VALORS - VÒLEI GIRONÍ - PERFECCIÓ TÈCNICA - INICIACIÓ - MANTENIMENT - GIRONA - SOCIALITZACIÓ - ESPORT D'EQUIP - ESPORT FEMENÍ

© CV AVAP Girona - Última actualització 2020

 C/ Josep Morató i Grau, 6 Baixos

609034063 - Coordinació Tècnica

avapgirona@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now