top of page
LA NOSTRA ESTRUCTURA FEMENINA indoor
           CATEGORIES DE COMPETICIÓ - Juvenil i Sènior

 

El CV AVAP Girona presumeix dels seus equips juvenils i sèniors amb la voluntat de donar continuitat al treball de base i, a la vegada, afavorir un entorn de treball rigorós i agradable per així ésser un reflex pels més joves. Aquesta etapa és ideal perquè els jugadors/es gaudeixin del nostre esport favorit i assolir els resultats i el model de joc que ens representa.

           CATEGORIES DE FORMACIÓ - Infantil i Cadet

El CV AVAP Girona diposita gran part dels esforços per educar i formar a través de l'esport. En les edats de Secundària es configuren equips degudament seleccionats amb criteris d'aprenentatge i competitius. I és que la competició federada crea un marc ideal per l'evolució tècnica i tàctica i la maduresa personal. Etapa on s'adquireixen els valors i eines per l'etapa posterior competitiva. 

           CATEGORIA DE BASE - Aleví i Infantil Lliga UCEC i 2ª Div. Catalana

 

La integració de dos elements tan fonamentals pels nostres joves com són el desenvolupament motor i el de la personalitat formen part de les línies directrius del club. I és que una excel·lent formació d'esportistes requereix d'una descoberta dels valors implícits de l'esport. Els primers valors a treballar: respecte, companyonia i bon saber fer.

veterans partit 2019.JPG
           VETERANS I PARES I MARES

 

El CV AVAP Girona disposa d'un grup de veterans on el nexe d'unió és la passió pel voleibol. Poder tornar a sentir aquells nervis previs al partit, poder tornar a competir i gaudir de l'equip en resulta un equip de velles promeses. 

 

Els pares i mares gaudeixen veient jugar a les filles però encara més quan es posen en la seva pròpia pell. S'aprenen les normes i es mou l'esquelet. En resum, vols vòlei? Doncs dues tasses! 1 entrenament setmanal. 

           ESCOLA ESPORTIVA - Mètode Va de Vòlei

 

Aprenentatge de la lògica del joc i fonaments bàsics de les habilitats específiques.

El CV AVAP Girona apadrina un nou mètode d'aprenentatge que culmina en trobades trimestrals entre tots els equips de la Ciutat de Girona on setmana rere setmana jugadors/es des dels 8 fins als 12 anys gaudeixen de l'emotivitat i la fascinació d'aquest esport competint als centres educatius i pavellons de la ciutat.

+ info clic aquí

           UNIVERSITÀRIS/ES

 

S'organitzen grups en dues vessants: de competició i de lleure. El Club manté un vincle estret amb el Servei d'Esports de la UdG on les jugadores universitàries competeixen en lligues catalanes i espanyoles.

D'aquesta manera es dóna la oportunitat a un grup de joves amb molt futur per endavant. Una segona carrera esportiva per gaudir i, sobretot, aprendre'n. Hi participen ex-jugadors de diferents indrets.

La nostra estructura MASCULINA indoor
inf masc 20-21.jpeg
           FORMACIÓ

 

No hi ha sexes assignats a un esport. El vòlei és vòlei, sigui masculí o femení o mixte. L'AVAP des del 2020 que promou la inclusió amb equips alevins, infantils i cadets, és a dir, d'edats entre 8 i 16 anys participen en lligues escolars i federades. 

Tant de bo serveixi per, en un futur proper, crear sinergies amb l'estructura femenina i, sobretot, deixar d'estigmatitzar el vòlei com a un esport, únicament, femení.

bottom of page